deze bedrijven gingen u voor contact aanmelden sitemap
beursvloer wierden
initiatiefnemers vraag en aanbod programma en locatie nieuws matches foto's en video's contact
meld hier de geplande datum van uw match

In totaal 70 matches Beursvloer 2013

De tweede beursvloer is opnieuw een groot succes geworden. In Dock 36 aan de Vonderweg, kwamen een groot aantal verenigingen, stichtingen en bedrijven bijeen om daar gezamenlijk tot een “match” te komen. Wethouder de Putter opende woensdagavond in Dock 36 de tweede editie. De wethouder in zijn welkomswoord: “Deze mooie plaats voor de 2e Wierdense Beursvloer werd ons belangeloos ter beschikking gesteld door Maurice en Christiaan Roetgering. Hartelijk dank daarvoor.

De organisatoren van de beursvloer zijn daar erg blij mee, omdat het de beursvloer iets extra's meegeeft, speciaal maakt. Nog specialer dan het al is. Een speciaal woord van welkom ook voor onze accountant en de notaris, die er weer voor zorgen dat de beursvloer geen vrijblijvend onderonsje is, maar een echte handelsplaats”.

Stalspreekmeester was Geert Pluimers. Hij had oog voor de matches, haalde mensen voor de microfoon en gaf soms het laatste duwtje om tot overeenstemming te komen. Niet minder belangrijk waren de hoek- mannen en vrouwen. Ze moesten vraag en aanbod bij elkaar brengen waarbij de portemonnee gesloten bleef. Dat lukte op voortreffelijke wijze, vanaf het moment dat wethouder De Putter middels een slag op de gong de beurs had geopend, werden er volop “zaken” gedaan.

Elke match werd vervolgens door de notaris geregistreerd, waardoor ook de vrijblijvendheid eraf was. Tevreden gezichten na afloop, toen er onder het genot van een drankje en hapje kon worden getoast op in totaal 70 matches. Deze matches vertegenwoordigden een bedrag van € 71.250,- De organisatie kon tevreden zijn!


Bron: Entersnieuws


Terug naar nieuwsoverzicht

 

Beursvloer Wierden

Contactpersoon: Ria Maassen van den Brink

Telefoon (0546) - 57 16 93
E-mail info@beursvloerwierden.nl

Webdesign door Klyck